V Šenčurju največ točk zbral Penko

V Šenčurju največ točk zbral Penko
30.07.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Tekmovalni vikend na Gorenjskem se je začel s kriterijem za 19. VN Šenčurja. Med člani najboljši Izidor Penko.

Na Gorenjskem je nadvse pester kolesarski vikend. Začel se je že v petek, in sicer s kriterijem v Šenčurju. Kolesarji in kolesarke so se merili na 1,3 km dolgem krogu v središču Šenčurja. Člani in mlajši člani so morali prevoziti 50 krogov. Največ točk je zbral Izidor Penko. Ustavil se je pri 35.

Premagal je klubskega kolego pri Rogu iz Ljubljane Žigo Ručigaja, ki je zbral 20 točk. Z zbranimi 19 točkami je tretje mesto zasedel Marko Pavlič (MebloJogi Kult Solkan). Sledila sta še Žiga Jerman in Žiga Horvat. Potem pa še Korošec, Katrašnik, Obal, Primožič, Jenko Rajović in Veber. 

Med članicami, ki so morale prevoziti 21 krogov se je zmage veselila Špela Kern (Bizkaia Durango) pred Katjo Jeretino (Adria Mobil) in Urško Bravec (BTC City Ljubljana).

Pri starejših mladincih je v 30 krogih največ točk zbral Timotej Bavec (MebloJogi Kult Solkan). Z 21 točkami je zgolj za eno ugnal Marka Hozjana (Perutnina Ptuj) in za dve Aljaža Omrzela (Adria Mobil). Med mlajšimi mladinci je bil najboljši Blaž Avbelj (Rog As). Drugi je bil Gal Glivar (Adria Mobil), tretji pa Jaka Čemažar (Rog As).

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ