V Šenčurju spet najboljši Matej Mohorič

V Šenčurju spet najboljši Matej Mohorič
05.12.2015 AVTOR: D. Z.
Matej Mohorič je dobil še drugo dirko v ciklokrosu. Tokrat pa se je na dirki zbralo zares lepo število slovenskih profesionalcev.

Sezona ciklokrosa v Sloveniji se je nadaljevala v Šenčurju. Tokrat so se v najmočnejši konkurenci pomerili številni profesionalni kolesarji. Matej Mohorič, Marko Kump, Kristijan Koren, Jan Tratnik in Aldo Ino Ilešič. Za kolesarji so v tem tekmovanju tako že tri dirke.

Prvo in današnjo je dobil Matej Mohorič. Jan Tratnik je bil drugi, tretji pa Boštjan Hribovšek. Sledili so Gregor Sikošek, Tadej Logar, Borut Ramšak, Jernej Švab, Ilešič in Jon Božič. Marko Kump je bil 16., Kristijan Koren pa 23.

V kategoriji nad 40 let je bil najboljši Iztok Kuret, ki je premagal Aljošo Martinjaša in Roka Ervajca. Med ženskami nad 15 let je bila najboljša Karin Penko pred Dunjo Selan in Katjo Jenko. Med mladinci je zmagal Anže Skok. Drugo mesto je zasedel Tadej Pogačar, tretji pa je bil Miha Zupan.

Med dečki pod 15 let je bil najboljši Jaka Starman pred Maticom Kanjcem Žagarjem in Marcelom Skokom. Med deklicami do 15 let je bila najboljša Hana Kranjec Žagar. Ana Ahačič je bila druga, Nuša Morož pa tretja.

Značke: Cestno, Ciklokros
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ