Vas mika nočni trening z Laurensom Ten Damom?

Vas mika nočni trening z Laurensom Ten Damom?
27.01.2016 AVTOR: Matej Zalar
Zwift v sodelovanju z dirko po Kaliforniji pripravlja serijo "ogrevalnih" treningov, ki jih bodo popestrili znani kolesarji. Začenjajo z Laurensom Ten Damom.
Zwift nedvomno zna poskrbeti za samopromocijo, ogromno marketinško vrednost tega spletnega kolesarskega fenomena pa so prepoznali tudi organizatorji dirke po Kaliforniji. V sodelovanju bodo tako vsak mesec pripravili vožnjo, ki bo ogrela ozračje pred začetkom dirke, ki bo na sporedu med 15. in 22. majem.

Kot prvi gost bo na skupinski vožnji nastopil Laurens Ten Dam, kolesar ekipe Giant - Alpecin, ki se je ekipi Zwifta pridružil v njihovih prostorih v Kaliforniji. A ravno tu se skriva problem - začetek vožnje je napovedan za peto uro popoldan po kalifornijskem času, kar pomeni, da bo Laurens Ten Dam pedala prvič pognal šele jutri ob dveh zjutraj po slovenskem času.

Za redke slovenske kolesarske navdušence, ki jim zgodnja jutranja ura ne predstavlja prevelike ovire, bo trening zagotovo zanimiva izkušnja. Povezoval ga bo namreč Dave Towle, napovedovalec na dirki po Kaliforniji, ki bo med vožnjo klepetal s Ten Damom. Zastavljal mu bo vprašanja, ki jih lahko pustite na Zwiftovem računu na Twitterju z oznako #ASKLTD.

Vožnja bo trajala eno uro, tempo pa bo zmeren in primeren za vse navdušence nad Zwiftom, po potrebi pa ga bodo organizatorji tudi prilagodili najšibkejšim članom v skupini. Prijava na vožnjo je povsem enostavna: ko se prijavljate v program, izberite ravninsko (Flat) progo, nato pa le počakajte pred štartno črto. Nato le še pritisnite tipko "p" in vnesite geslo: GOAMGENTOC, ki vam bo omogočilo poseben dres v stilu dirke po Kaliforniji. Nato bo za začetek vaše vožnje s slovitim volkom Laurensom Ten Damom vse pripravljeno.

Četudi je ura za trening s kolesarjem Gianta za vas prepozna, pa lahko na Zwiftovem profilu na Facebooku in na njihovi spletni strani vsak dan najdete vsaj tri organizirane skupinske vožnje, ki se razlikujejo po konfiguraciji terena in tempu. Za vsakega se torej zagotovo najde nekaj. 
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ