Včeraj zmagal, danes že v dežju na ogledu

Včeraj zmagal, danes že v dežju na ogledu
12.04.2021 AVTOR: DZ

Primož Roglič je v soboto po odlični vožnjo prišel do končne zmage na dirki po Baskiji. Danes pa je očitno že treniral. Pomembno pa je tudi, kje.

Arrate je spet gostil cilje dirke po Baskiji. Etapno zmago je sice slavil David Gaudu, a končne se je lahko veselil Primož Roglič, ki je še drugič dobil to dirko. Dan po zmagi pa je športni direktor Grischa Niermann, ki na dirkah redno spremlja Primoža Rogliča objavil fotografijo, posneto iz avtomobila.

Pred njim pa Primož Roglič. V dežju in na kolesu. "Vrnitev na delo,” je ob objavi zapisal Niermann in razkril kraj: "20. etapa dirke po Franciji." To pomeni, da si je Roglič dan po veličastni zmagi kljub zelo slabemu vremenu že zjutraj treniral.

Več kot tristo kilometrov stran od Arrateja, kjer je še ob 19. uri odgovarjal na novinarska vprašanja. Sicer pa bo letošnja 20. etapa na dirki po Franciji posamična vožnja na čas. Druga in obenem zadnja na letošnjem Touru. Libourne bo gostil start, po 31 kilometrih pa bo cilj gostil Saint Emilion. S kolesarskega vidika pa dneva po ogledu te trase Roglič ni zaključil.

Z Niermannom sta odšla še na ogled trase prvega kronometra. "In kronometer številka 2. 5. etapa dirke po Franciji," je na twitterju zapisal Niermann. Vreme je Rogliču tokrat bolj prizanašalo. Peta etapa na dirki po Franciji bo dolga 27 kilometrov. Change bo gostil start, cilj pa Laval Espace Mayenne. Govorimo o razgibani vožnji na čas.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ