Velik ekipni uspeh Unior Tools Team, Žabjek najvišje do sedaj

Velik ekipni uspeh Unior Tools Team, Žabjek najvišje do sedaj
14.06.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Vikend spremenljivih vremenskih razmer je prinesel razburljiv finale ter odličen ekipni uspeh za ekipo Unior Tools Team. Ruaridh, Jure in Reece so bili 27., 29. in 30. Za 21-letnega Jureta, aktualnega evropskega in slovenskega prvaka, je to do sedaj najbo
Izmed Uniorjeve trojice v Leogangu je bil prav Jure Žabjek tisti, ki se je najbolj široko smejal, saj je nov »best ever
 
Najhitrejši tekmovalec ekipe Unior Tools Team je bil sicer Škot Ruaridh Cunningham, ki je osvojil 27. mesto. Po dirki je povedal: »Zelo soliden vikend. Finalna vožnja ni bila točno to, kar sem iskal. Razmere so se preko vikenda spreminjale, počutil sem se v redu in se uspel hitro prilagajati. V finalu sem naredil nekaj napak na napačnih mestih, ob majhnih razlikah pa to pomeni veliko mest. Cilj je bil deset mest višje. Malo sem razočaran, vendar sezone še ni konec. Do dirke v Švici imam še nekaj vikendov in dovolj časa za izboljšave.
 
S prav tako vrhunskim 30. mestom je bil zadovoljen tudi še zelo mladi tekmovalec Reece Wilson, ki ta trenutek že razmišlja o odlični pici, ki ga čaka še danes zvečer v Ljubljani. Oba Škota gresta danes na zelo kratek obisk v Slovenijo, že jutri pa naprej v Francijo na festival Crankworx. Jure Žabjek bo šel prihodnji teden nazaj v Avstrijo, na naslednjo dirko evropskega pokala iXS v spustu.
Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ