Vesel ostal brez sotekmovalke, Najmanj izkušeni vztraja!

Vesel ostal brez sotekmovalke, Najmanj izkušeni vztraja!
27.03.2012 AVTOR: D. Z.
Letošnji Cape Epic je bil že po prvih treh dneh usoden za dva Slovenca. Potem, ko izven konkurence nastopa Uroš Breški, bo to zdaj lahko storil tudi Peter Vesel. Ostaja samo še Mitja Rok.

Uroš Breški ne nastopa več, ker je imel njegov sotekmovalec iz Brazilije Leonardo Santos težave z želodcem. Breški dirko nadaljuje, vendar izven konkurence. Po vsej verjetnosti se bo za podobno potezo odločil tudi Peter Vesel.

Njegova partnerka Michela Benzoni se je morala odpovedati nadaljevanju z dirkanjem.Razlog je podoben kot pri Santosu. Želodčne težave. Tako v konkurenci tistih, ki jih organizator šteje med uvrščene ostaja zgolj en Slovenec. Tisti, ki ima najmanj izkušenj in je tudi prvič na Cape Epicu. To je Mitja Rok, ki kolesari v paru s Hrvatom Katalenićem.

Drugo etapo sta v moških dvojicah končala na 88. mestu, za zmagovalcema etape Plattom in Sahmom sta zaostala za dobro uro in 11 minut. Zaenkrat vodita Sauser in Stander, medtem ko sta Rok in Katalenić 97. Pred kolesarji je zdaj skoraj 150 kilometrov dolga preizkušnja.

Cape Epic 2012 - Stage 1 from Peter Vesel on Vimeo.

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ