Veselov Ciper: "Mulci so super in res se super razumemo"

Veselov Ciper: "Mulci so super in res se super razumemo"
19.02.2019 AVTOR: DZ, vir: Peter Vesel / facebook

Gorski kolesar Peter Vesel se odpravlja na Ciper, kjer bo nastopil na etapni dirki in v teh dneh lahko pričakujemo tudi zgodbe z njegove strani.

Tokrat na Ciper
Gorski kolesar Peter Vesel vsako leto poišče kakšnega izmed posebnih izzivov v gorskem kolesarstvu. Nekatere njegove podvige smo lahko spremljali tudi na TV Slovenija. Zdaj se je odločil, da nastopi še na etapni dirki na Cipru. Pozimi je pisal organizatorju in tudi hitro prejel povabilo na dirko Cyprus Sunshine Cup, ki bo potekala od 21. do 24. februarja. Na Ciper je že odpotoval.

"Pred 4Islands potrebujem kakšno dirko za ogrevanje."
Peter Vesel

"Pozimi sem razmišljal. Zame je predvsem 4islands zelo pomembna dirka, še posebej ker sem tja spet povabil Thorstna. Torej, potrebujem pred tem kakšno dirko za ogrevanje," je še pred odhodom dejal Vesel. Lani je prav s tem namenom odšel v Španijo, letos pa je načrte spremenil. Vajeni smo, da nastopa predvsem v parih, na Cipru pa bo dirkal v posamični konkurenci.

"Bo tudi izlet zabaven"
"Z Bartom nama Costa Blanca ni bila usojena, zato sem se odločil, da grem na Ciper, ki je njegova prva sezonska klubska destinacija že skoraj desetletje. Tako se bova osebno srečala in pogovorila o najinih planih za naprej. Seveda se bova zdaj tudi športno pomerila med sabo, saj spadava v isto kategorijo,"
je pojasnil Vesel. Na dirko odpotuje manjša skupinica Slovencev, zato: "Bo tudi izlet zabaven."

"Ko sem lahko, sem se s cestnim kolesom pridružil kranjski članski ekipi. ‘Mulci’ so super in res se super razumemo."
Peter Vesel

Vesel pravi, da je dobro treniral, pa čeprav v Cerknici in okolici razmere za trening niso ravno primerne. "Med tednom sem veliko prehodil in pretekel na meni najbližjo Slivnico. Ko sem lahko, sem se s cestnim kolesom pridružil kranjski članski ekipi. ‘Mulci’ so super in res se super razumemo,” je dejal Vesel in dodal: “Nekaj skupnih treningov sva opravila tudi z Matejem Mugerlijem, k ise vrača po poškodbi kolena." Sicer pa je Vesel na Ciper odpotoval v ponedeljek z Dunaja. Več pa v naslednjih dneh.
Značke: Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ