Vi lahko izberete: Temno ali svetlo modra različica za Primorce?

Vi lahko izberete: Temno ali svetlo modra različica za Primorce?
31.01.2018 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu MebloJOGI so na družabnih omrežjih sprožili posebno anketo. Izbirate lahko, kakšen dres naj ima ekipa v sezoni 2018.

O ekipi MebloJOGI smo pred dnevi že pisali. Zdaj se na Primorskem na novo sezono pripravljajo tudi tako, da želijo čim prej izdelati dres za leto 2018. Kakšnega? To izbiro so prepustili uporabnikom družabnih omrežij.

Seveda sta na razpolago dve različici dresa. Ena je temno modra, druga pa svetlo modra. Ostalih razlik med dresoma ni. Sicer pa je že na dresu opazen nov sponzor – drugo ime v imenu. To je Pro Concrete. Opazni so še napisi nekaterih manjših sponzorjev. Drese bodo izdelali pri Tamai Sport. Zanimiva novost pa je vsekakor logotip, ki opozarja na varno razdaljo voznikov avtomobilov med prehitevanjem kolesarjev. Ta logotip, ki je v kolesarskem svetu vse bolj uveljavljen bon a zadnji levi strani dresa spodaj. Med vsemi, ki bodo glasovali bodo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel dres, ki bo dobil največ glasov. Spomnimo. V temnejši različic so kolesarji vozili lani.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ