Video zahvala: "Hvala Primož"

Video zahvala: "Hvala Primož"
21.12.2023 AVTOR: DZ

Pri Jumbo Vismi so nam v preteklosti pripravili številne video vsebine in zdaj so se potrudili še z eno - v zahvalo Primožu Rogliču.

"Zrastli smo skupaj. Učili smo se skupaj. V le nekaj letih smo se tako hitro razvili in ustvarili veliko spominov, ki bodo ostali za vse življenje," je med drugim v videu dejal Primož Roglič: "Stvari niso potekale ravno idealno. Velikokrat sem padel, bilo je boleče. Vendar sem vedno poskušal gledati pozitivno na vse. Če se boriš si vedno tudi nagrajen. Ponosen sem na to, kar sem dosgel. Čas je za nove izzive."

Vse to je med drugim v videu povedal Roglič. V tem prispevku so se pri Jumbo Vismi spomnili na to, kako je Roglič prišel v njihovo ekipo, kako je prišel do prvih zmage … Svoje je o klicu Bogdana Finka povedal tudi športni direktor Frans Maasen. Roglič je zdaj predčasno zapustil ekipo, saj želi biti kapetan na dirki po Franciji. Tega mu pri nizozemski ekipi niso mogli omogočiti, saj imajo v svojih vrstah dvakratnega zmagovalca te preizkušnje Jonasa Vingegaarda.

VIDEO NA X-u

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ