Video: Zakulisje Rogličeve zmage

Video: Zakulisje Rogličeve zmage
09.04.2018 AVTOR: D. Z.
Kako je Primož Roglič prišel do zmage na dirki po Baskiji? V video obliki so to lepo prikazali tudi pri moštvu LottoNL Jumbo.

V kakšnih bolečinah je dirko po Baskiji končal Primož Roglič? Kaj se je dogajalo v ozadju v preteklih dneh na dirki po Baskiji?

Kako so vse skupaj pospremili pri ekipi LottoNL Jumbo? Vse to je prikazano v dobrih dveh minutah dolgem videu. “Mentalno je zelo močan. Prvih pet dni je vse potekalo po planu. Primož je imel vse pod nadzorom vse do zadnje etape, ko je po dveh kilometrih padel, ” je pojasnjeval športni direktor Grischa Niermann.

“Tokrat je bilo drugače, a dejstvo, da ni popustil je dokaz, kakšen šampion je, ” je še dodal Niermann. V videu lahko vidite, kako si je tudi športni direktor oddahnil, ko je bilo dirke konec, kako nestrpno so na cilju zadnje etape Rogliča pričakali maserji … “Zdaj lahko dobi enotedensko dirko. Na dolgi rok pa bo lahko napadal tudi visoka mesta v skupnem seštevku na tritedenski dirki. Je zelo dober na vzponih in je eden izmed najboljših kronometristov na svetu. To je zelo dobra kombinacija vsega, ” je še dodal Niermann in zaključil: “Menim, da nas bo v prihodnosti še bolj navduševal. ”

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ