Vincenzo Nibali pričel trenirati

Vincenzo Nibali pričel trenirati
26.08.2016 AVTOR: D. Z.
Tuttobiciweb.it poroča, da je Vincenzo Nibali po hudem padcu na olimpijskih igrah prestal zdravniško kontrolo in pričel tudi s treningi.

Spomnimo. Vincenzo Nibali je na cestni dirki na olimpijskih igrah padel na zadnjem spustu pred ciljem. Nasmihala se mu je vsaj kolajna, če ne celo zmaga, saj so bili v ospredju samo on Henao in nadvse izmučeni Majka. Potem pa padec in upov je bilo konec.

Nibali si je poškodoval ključnico in odšel v Italijo. Zdaj je pri zdravniku Flaviu Terragnoliju, ki je opravil operativni poseg, opravil tudi nov pregled. Zdaj Nibali že štiri dni trenira na trenažerju, tako da o vrnitvi do konca sezone še ni povsem realno razmišljati. Nibali pa je očitno vseeno optimističen in želi biti konkurenčen že na zadnjih dirkah v sezoni. Pa mu lahko uspe vrnitev že na klasični dirki po Lombardiji?

»Rane se dobro celijo. Vse se odvija v pravo smer. Če bo vse potekalo tako kot mora, potem bo Vincenzo kmalu treniral že na cesti. Šele, ko bomo videli, kako se počuti na cesti, bomo lahko ocenili situacijo. Takrat bomo videli, kako se bomo lotili priprav na zaključek sezone. Srečala se bova v soboto (poročil se bo sin Emilija Magnija, zdravnika, ki mu Nibali zaupa). Takrat se bova lepo pogovorila, kaj storiti, in kako se bomo s tem soočili, « je dejal Nibalijev trener Paolo Slongo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ