Vision: Ekskluzivno samo za moštvo Cannondale

Vision: Ekskluzivno samo za moštvo Cannondale
20.11.2012 AVTOR: D. Z.
Kolesarji moštva Cannondale, v tej ekipi bo vozil tudi slovenski predstavnik Kristjan Koren, bodo v naslednji sezoni uporabljali obroče Vision. Šlo naj bi za ekskluzivno pogodbo.

Že letos so člani Liquigas-Cannondalea na kolesih za vožnjo na čas uporabljali podaljške balanc znamke Vision. Ob izstopu Liquigasa pa se bo to sodelovanje med Cannondaleom in Visionom očitno še poglobilo. Pri Visionu so moštvu zagotovili, da bodo opremljali striktno samo njihovo ekipo

"S Cannondaleom uspešno sodelujemo že več časa in zato je bilo pomembno, da smo se odočili sponzorirati moštvo Cannondale. Prepričan sem, da bodo naši proizvodi uporabnikov dali določeno prednost. Vse obroče in druge proizvode izdelujemo v naši hiši, zato fleksibilnost pri izboljševanju zadev ne bo težava," je dejal predsednik Visiona za Evropo Claudio Marra.

Dodal je še, da se sodelovanje že veseli: "Smo tudi v dobrih odnosih z menedžmentom te ekipe in z najboljšimi kolesarji, kot so Ivan Basso, Elia Viviani in Peter Sagan. Da so nas iz moštva vprašali za sodelovanje je zame in za podjetje velika čast. Prepričan sem, da bomo naslednje leto zelo dobro sodelovali."

Izjavo za javnost je dal tudi Rory Mason, s katerim smo pred dobrim letom dni imeli tudi ekskluzivni intervju v reviji Bicikel.com. Mason je direktor podjetja Cycling Sport Group. "Sodelovanje z Visionom se je začelo že pred časom in z odnosom smo bili vedno zadovoljni. Zato smo se odločili, da za moštvo izberemo Vision obroče. Oprema je za naše kolesarje popolna in ekipa je z odločitvijo zadovoljna."

Cannondaleu bo na voljo vsa paleta obročov. To so Metron 81, Metron 3 Spoke, Metron Disc, TC50, TC24, T42 in T30. Kolesarji naj bi testirali nove modele, ki jih še niso lansirali na trg. Sicoer pa si lahko fotografije nekaterih obročov ogledate tudi v priloženi fotogalerija.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ