Visma v novih oblačilih s Tratnikom in Vingegaardom

Visma v novih oblačilih s Tratnikom in Vingegaardom
20.06.2024 AVTOR: DZ, vir: Visma Lease a Bike

Jan Tratnik bo nastopil na dirki po Franciji. Obenem je pomembno tudi, da bosta tam nastopila tudi Jonas Vingegaard in Wout Van Aert. Visma Lease a Bike je razkrila ekipo in nov dres.

Bliža se začetek dirke po Franciji in ekipe bodo zdaj postopoma razkrivale imena kolesarjev, na katere bodo računale na najpomembnejši tritedenski preizkušnji. Visma Lease a Bike je prekinila ugibanja, ali bo Jonas Vingegaard nastopil na letošnji dirki po Franciji ali ne. Odgovor je, da bo!

Poledično bo napadal že tretjo zmago zapored, pa čeprav od padva na dirki po Baskiji na začetku aprila ni več nastopil na nobeni dirki. “Veselim se začetka Toura. Zadnji mesecih niso bili lahki, vendar pa se lahko zahvalim družini in ekipi za neomajno podporo. Skupaj smo delali, da bi se pripravili na ta trenutek in seveda se veselim dneva, ko bom lahko videl, kako dober sem. Počutim se dobro. Motiviran sem,” je v uradni izjavi za javnost dejal Jonas Vingegaard.

“Ponosen sem na Jonasa in ekipo trenerjev. Vrača se po resni poškodbi. V zadnjih nekaj tednih je pokazal, kakšen šampion je, tako s psihološkega kot fizičnega vidika. Seveda še ne vemo, kaj lahko doseže. Raje smo previdni, saj ni mogel dirkati, priprave pa še zdaleč niso bile idealne. Vendar, na startu bo. Zdrav in motiviran,” pa je dodal športni direktor Merijn Zeeman. V ekipo so uvrstili tudi Jana Tratnika, ki je že nastopil na dirki po Italiji, kmalu zatem pa je odšel na priprave za Tour de France.

Po poškodbi se vrača tudi Wout Van Aert, ki dirke po Franciji sprva ni imel v načrtu. Na Touru bodo še Matteo Jorgenson, ki je do zdaj pokazal največ, pa Sepp Kuss, Christophe Laporte, Tiesj Benoot in Wilco Kelderman. Obenem je Visma Lease a Bike predstavila tudi drese, v katerih bodo kolesarji vozili na dirki po Franciji. Vsako leto jih spremenijo prav za Tour.

Značke: Dirka po Franciji
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ