Vožnja na eno uro: Teden je mimo, čas za Rohana Dennisa

Vožnja na eno uro: Teden je mimo, čas za Rohana Dennisa
07.02.2015 AVTOR: D. Z.
Rekord v vožnji na eno uro. Avstralcu Jacku Bobridgu ni uspelo, zdaj bo poskusil njegov rojak Rohan Dennis.

Kot smo že pisali. Prejšnjo soboto je Jack Bobridge poskušal postaviti nov rekord v vožnji na eno uro na velodromu. Kljub temu, da je specialist za vožnjo na čas, in da je tudi specialist za dirkanje na dirkališču, pa mu nove znamke ni uspelo postaviti. To še vedno drži Avstrijec Matthias Brandle. Član IAM Cyclinga je 30. oktobra 2014 v švicarskem Aiglu v eni uri prevozil 51,852 km.

Takrat je izboljšal komaj dober mesec star mejnik Jensa Voigta. Zdaj so očitno na vrsti Avstralci. Bobridgu novega mejnika ni uspelo postaviti. To je poskušal na velodromu DISC v Melbournu. Zdaj bo Brandlejev rekord poskušal izboljšati Rohan Dennis. Avstralec je član moštva BMC Racing Team, zato je jasno, s kakšnim kolesom bo vozil.

Za dodatno samozavest je pred dnevi dobil dirko Tour Down Under in tako tudi vodi na lestvici World Tour. Dennis bo nov mejnik poskušal postaviti v nedeljo, 8. februarja. Za ta podvig je 24-letnik izbral velodrom v švicarskem Grenchnu. Ne pozabite, ob 14. uri po lokalnem času. Tudi na TEJ POVEZAVI. Sicer pa si lahko v nadaljevanju ogledate krajši napovednik in tudi prispevek o pripravah na preizkušnjo.

NAPOVEDNIK


OZADJE

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ