Vrečer po padcu: "Ključnica je šla!"

Vrečer po padcu: "Ključnica je šla!"
03.02.2013 AVTOR: D. Z.
Robert Vrečer je z veliko smole začel sezono 2013. Kolesar Euskaltela naj bi si ob padcu na dirki na Majorki zlomil ključnico. Zmagal je Kenny de Haes.
Na Majorki se je začela serija štirih enodnevnih dirk. Na prvi preizkušnji sta nastopila tudi Simon Špilak in Robert Vrečer. Zmagal je Kenny Dehaes, ki je v sprintu ugnal Tylerja Farrarja in Bena Swifta. Špilak je bil 114.

A drugemu Slovencu na dirki Robertu Vrečerju pa se krstni nastop za Pro Team moštvo Euskaltel Euskadi ni posrečil, saj je grdo padel. Na spletni strani tuttobiciweb.it so zapisali, da je Vrečer ob padcu staknil poškodbo ključnice. "Že začetek je težek," so zapisali na tuttobiciweb.it.

Iz zanj še kako nesrečne Majorke pa se je oglasil tudi Vrečer, ki je bil kratek, a jasen: "Ključnica je šla. Nekdo je od zadaj priletel vame. Ni kaj. Kar je, je." Tudi uredništvo Bicikel.com mu želi čim hitrejše okrevanje in vrnitev v kolesarsko karavano ter s tem nastop na italijanskem Giru, ki bo zanj višel prvega dela sezone.

V priloženem posnetku si lahko ogledate najbolj zanimive trenutke dneva. Na deseti minuti se sicer od daleč vidi, kako športni direktor Euskaltel Euskadija na cesti pomagal Robertu Vrečerju.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ