Vrečerjeva in Kocjanova nova oblačila

Vrečerjeva in Kocjanova nova oblačila
18.12.2012 AVTOR: D. Z.
Iz moštva Euskaltel Euskadi so v javnosti že pokazali majice, ki jih bodo v naslednjem letu nosili kolesarji tega moštva. Tudi Robert Vrečer in Jure Kocjan.
O tem, da bo v moštvu Euskaltel Euskadi v sezoni 2013 ogromno sprememb smo že pisali. Za moštvo bodo prvič nastopali tudi kolesarji, ki niso povezani z Baskijo. Tako bosta prvič v karieri priložnost nastopati v moštvu z najprestižnejšo licenco dobila tudi slovenska predstavnika Jure Kocjan in Robert Vrečer.

Zdaj so predstavili drese. Če so se odpovedali tradiciji, da bodo vozili samo z Baski, pa se barvi dresov niso. Kot lahko vidite, bodo ti še vedno tradicionalne oranžne barve. Ta bo prevladujoča barva. Rokavi pa bodo črni. Eden bo različnih barv. Šlo bo za rdečo, belo in zeleno kombinacijo.

Tako kot vsi preostali kolesarji, ki so v Euskaltel Euskadi prišli pred sezono 2013 bosta lahko tudi Vrečer in Kocjan nove drese oblekla šele po novem letu. Do konca sezone sta namreč še vedno člana starih ekip. Kocjan moštva Team Type, Vrečer pa Vorarlberga.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ