Vsi dokazi proti Armstrongu (uradni dokument)

Vsi dokazi proti Armstrongu (uradni dokument)
11.10.2012 AVTOR: D. Z.
Ameriška protidopinška agencija je tudi javnosti predstavila dokaze, na podlagi katerih je Lancea Armstronga spoznala za krivega. V nadaljevanju vam ponujamo tudi povezavo do dokumenta.
V tem dokumentu si lahko preberete izjave 26 prič, nekatere fotografije in pravzaprav vse dokaze proti Lanceu Armstrongu, moštvu US Postal Service in nekaterim zdravnikom, pa tudi proti Johanu Bruyneelu, ki ga priče pogosto omenjajo.

Priče, ki so omenjene v tem dokumentu so Frankie Andreu, Michael Barry, Leonardo Bertagnolli, Volodymyr Bileka, Tom Danielson, Tyler Hamilton, George Hincapie, Jörg Jaksche, Floyd Landis, Levi Leipheimer, Filippo Simeoni, Stephen Swart, Christian Vande Velde, Jonathan Vaughters, David Zabriskie, Betsy Andreu, Piero Boccarossa, Larry Bowers, Marco Consonni, Renzo Ferrante, Emma O’Reilly, Dawn Polay, Jack Robertson, Paul Scott, Lory Testasecca in Jean-Pierre Verdy.

Obenem si lahko preberete podrobnosti o vsakem Touru posebej, kako naj bi pri moštvu US Postal Service jemali prepovedana poživila in kdo vse naj bi bil vpleten. Predvsem pa so mnogi pričali tudi proti Micheleju Ferrariju, italijanskemu zdravniku, ki je sodeloval z Lanceom Armstrongom in številnimi drugimi kolesarji.

Dokument: USADA PROTI LANCEU ARMSTRONGU IN MOŠTVU US POSTAL SERVICE!
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ