Vstopite v svet zelene in rumene majice na Touru (VIDEO)

Vstopite v svet zelene in rumene majice na Touru (VIDEO)
21.11.2020 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Deceuninck Quick Step je ena izmed redkih ekip, ki poskrbi tudi za kakovostno video vsebino s kolesarskih dirk. Objavili so tudi film o letošnjem Touru.

Tri etapne zmage, zelena majica na koncu in tudi trije dnevi v rumenem. To je izkupiček kolesarjev Deceuninck Quick Stepa. Vajeni smo že, da nas z video vsebinami razvajajo pri moštvu Jumbo Visma, a tudi pri Deceuninck Quick Stepu so zelo aktivni. Letošnji Tour de France pa so strnili v dobrih 55 minut dolg film.

Poimenovali so ga "The Wolfpack Insider: Tour de France". V filmu med drugim vidimo drugi vidik zmage Juliana Alaphilippa, pa tudi izgube rumene majice tega kolesarja, potem ko so si pri ekipi privoščili veliko napako.

Alaphilippe je od svojega brata vzel plastenko s pijačo v zadnjih 20 kilometrih dirke, kar je seveda prepovedano. Potem pa je tu še njihov junak treh tednov - sprinter Sam Bennett.

Dobil je dve etapi, predvsem pa se je boril za zeleno majico in jo na koncu tudi prepričljivo osvojil. S tem je prekrižal načrte predvsem Petru Saganu. Kaj vse pa se je še dogajalo znotraj ekipe Deceuninck Quick Step? V spodaj priloženem filmu, ki so ga objavili pred tremi tedni.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ