Vuelta: Počakali bomo na UCI

Vuelta: Počakali bomo na UCI
13.12.2017 AVTOR: D. Z.
Primer Christopher Froome. Kaj se bo zgodilo? Trenutno še ni jasno, so se pa oglasili organizatorji dirke po Španiji.

“V primeru Christopherja Frooma iz Unipublica sporočamo, da organizatorji želimo počakati na odločitev Mednarodne kolesarske zveze, ” se glasi uradno sporočilo za javnost.

Seveda govorimo o novici, ki je danes vsekakor pretresla kolesarski svet. Štirikratni zmagovalec dirke po Franciji in letos še zmagovalec španske Vuelte je prav na španski preizkušnji oddal nenegativen vzorec. V vzorcu so našli preveliko vsebnost Salbutamola, zdravila za lajšanje astme. Našli naj bi 2000 ng/ml te snovi, kar je dvakrat več od največje dovoljene količine: “Krovna organizacija je sprožila preiskavo, organizatorji Vuelte pa moramo biti previdni, saj upamo, da se bodo stvari rešile čimprej.

Značke: Cestno
Komentarji
Pinocio 13.12.2017 19:26

Nič čakat,odvzet zmago pa pika.Seveda pa,če bi bil to kak kolesar Astane ali Katjuše bi pa takoj ukrepal.Jebem jaz UCI in te pritidopinške agencije,ki ščitijo zahodnjake,po drugi strani pa po tekmovalci iz vzhoda brez milosti,spomnimo se samo MOKa kaj so naredil z Rusi.

Anquetil.J 13.12.2017 19:48

Iz te moke nau kruha.

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ