Wiggins se vrača septembra: Nočem se osramotiti

Wiggins se vrača septembra: Nočem se osramotiti
19.08.2012 AVTOR: D. Z.
Zmagovalec dirke po Franciji in olimpijski prvak Bradley Wiggins je sporočil, da se bo na dirke vrnil septembra, ko bo nastopil nastopil na domači dirki po Veliki Britaniji.
O Bradleyju Wigginsu smo poročali, da je na dopustu s cigaretami in alkoholom proslavljal pravzaprav sanjsko sezono, v kateri je zmagal na praktično vseh najpomembnejši h dirkah, na katerih je nastopil. Med drugim tudi na dirki po Franciji in v vožnji na čas na olimpijskih igrah.

Zaradi domnevne utrujenosti je celo odpovedal nastop na etapni dirki po Danski, zdaj pa se je vrnil z dopusta na Majorki in se udeležil prireditve "Ride with Brad" v zanj domačem Lancashiru. Tam je tudi razkril načrte za zaključni del sezone 2012.

"Odpeljal bom dirko po Britaniji. Lepo bo. Do takrat bom poskušal ostati v formi, tako da se ne bom osramotil. To bo dobro," je dejal 32-letni Wiggins. Ta dirka se bo začela 9. septembra v Ipswichu. Končala se bo 16. septembra. Nastop je tam že napovedal tudi nekdanji olimpijski prvak Samuel Sanchez. Lani je dirko dobil Lars Boom.
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ