Wiggins: Tonik vodka pomaga

Wiggins: Tonik vodka pomaga
02.08.2012 AVTOR: D. Z.
Bradley Wiggins si je potem, ko je po zmagi na dirki po Franciji, osvojil še naslov olimpijskega prvaka, vzel čas za novinarje, kjer je priznal, da bo vse uspehe "pošteno" proslavil.
Po mesecih garanja in trdega treninga, ki se je še kako poplačal. In zdaj je napočil tudi trenutek za slavje. Wiggins je kar na twitterju zapisal "Pijemo ga." Kasneje pa še: "Sem mrtvo pijan." A to je Wiggins napovedal že dan prej, ko je stopil pred medije. Takrat je jasno dejal, kako bo proslavil: "Tonik vodka pomaga. Nocoj bom popil nekaj kozarcev te pijače."

Povsem zasluženo, saj je osvojil že sedmo olimpijsko medaljo na olimpijskih igrah. Od tega že četrto zlato. Vse ostale je dobil na velodromu. "Bradley je trenutno nepremagljiv. To vedo vsi in zame je srebrna kolajna kot zlato," je priznal aktualni svetovni prvak v kronometru Tony Martin, ki se je po 44 kilometrih dirkanja moral zadovoljiti z drugim mestom. Wiggins je je na koncu pritoževal zgolj nad tem, da podelitve niso mogli gledati tudi gledalci.

"Čar kolesarstva je, da je gledalcem zelo dosegljivo. Vsi največji navijači so tukaj in škoda, da niso mogli videti podelitve." Novinarji so ga že spraševali o morebitni podelitvi naziva Sir, ki je v Veliki Britaniji zelo cenjen. A Wiggins je priznal, da, tudi če pride do tega, da ga to ne bo spremenilo: "Vedno bom samo Brad."

foto: sirotti
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ