Wigginsovo popivanje in kajenje ujeli fotografi

Wigginsovo popivanje in kajenje ujeli fotografi
17.08.2012 AVTOR: D. Z.
Bradley Wiggins je, domnevno zaradi utrujenosti, odpovedal nastop na etapni dirki po Danski. Očitno pa zmagovalec Toura in olimpijski prvak še ni nehal proslavljati nadvse uspešne sezone.
Dirka po Danski bo na sporedu od 22. do 26. avgusta, tam pa bi morala za Sky nastopiti tako Mark Cavendish kot Bradley Wiggins. Vendar se je Wiggins nastopu zaradi utrujenosti odpovedal.

Na dirki bodo zato Sky zastopali prej omenjeni Cavendish, Peter Kennaugh, Geraint Thomas, Luke Rowe, Bernhard Eisel, Lars-Peter Nordhaug, Michael Rogers in novinec Davide Martinelli. Wiggins se trenutno skupaj z družino mudi na dopustu na Majorki, natančneje v mestecu Port de Pollenca. Na vsak spodrsljaj pripravljeni angleški mediji - tokrat je to storil Guardian - pa so že objavili fotografije, na katerih je lepo vidno, kako Wiggins kadi cigarete in popiva.

Wigginsova zadnja dirka je bila posamična vožnja na čas na olimpijskih igrah, kjer je prepričljivo osvojil zlato medaljo. Za njim pa je izjemna sezona, ki jo je kronal z zmago na dirki po Franciji. Tako je postal prvi Britanec, ki je dobil to dirko. Kdaj se bo spet vrnil na dirke tako ni jasno. Po nekaterih podatkih naj bi nastopil vsaj na domači dirki po Veliki Britaniji, ki se začne 9. septembra.

foto: sirotti
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ