Wilier se z Astano vrača med elito

Wilier se z Astano vrača med elito
03.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Wilier

Italijanski proizvajalec koles Wilier se vrača v World Tour moštvo. Kolesa te znamke bodo vozili člani Astane.

Iz Astane so pred dnevi sporočili, da ne bodo več sodelovali s proizvajalcem koles Argon 18, s katerim so sodelovali od leta 2017. Zdaj pa je jasno, s kom bodo sodelovali v sezoni 2020. To bo italijanski Wilier, ki se tako vrača med elito.

"Veselimo se sodelovanja s to znamko. Prepričan sem, da se lahko za nas še izboljšajo. Prav to pa lahko zanje naredimo tudi mi. Preizkusili smo že njihovo cestno kolo in kolo za kronometer. Oba modela sta odlična," je dejal glavni mož ekipe Astana Aleksander Vinokurov:

"Pri Astani upamo, da nam bo s pomočjo teh koles v naslednjem letu uspelo dobiti še več dirk. Zahvaljujem se jim za zaupanje in se že veselim uspešnega partnerstva." Kolesarji bodo uporabljali model Wilier 0 SLR za cestne dirke in model Wilier Turbine za vožnjo na čas.

"Veseli smo, da lahko poročamo o tem, da je prišlo do tega sodelovanja, ki bo pripomoglo k naši rasti in razvoju," je med drugim dejal predstavnik Wilierja Andrea Gastaldello. Wilier že sodeluje s francosko ekipo Total Direct Energie.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ