Z Bicyclickom kolesi podpirata drug drugega

Z Bicyclickom kolesi podpirata drug drugega
19.08.2014 AVTOR: Nejc Grilc
Bicyclick je novo priročno orodje, s pomočjo katerega eno kolo pripnemo na drugega, skupaj pa funkcionirata kot stojalo. Tehta le 49 gramov.

Svoj Bicyclick si lahko zagotovite z donacijo na spodnji povezavi - www.kickstarter.com/projects/ 658460602/bicyclick-stand-your -bike-upright-everywhere

Večina lastnikov na svojih kolesih ne mara imeti "tačke", malce zaradi izgleda, predvsem pa zaradi dodatne teže in nerodnosti. Večinoma sicer kolo lahko naslonimo na bližnji zid ali drevo, včasih pa vseeno pride prav, če je kolo lahko "samostoječe".

Bicyclik je orodje, ki ga namestimo na konec krmila. Sestavljen je iz dveh delov, na krmilo enega kolesa pritrdimo del s kroglico, na krmilo drugega pa del z vtičnico. Kolesi enostavno spnemo skupaj, tako da se naslanjata drug na drugega, s priloženo elastiko pa enostano spnemo zavorno ročico, kar v praksi funkcionira kot ročna zavora.

Bicyclick sicer ni dodatek, katerega bi nujno potrebovali, ker pa tehta le 49 gramov in je priročen, pa postane zelo uporaben. Na voljo bo tudi dodatek Click Stand, ki ga bo mogoče namestiti na steno v vašem stanovanju, in na katerega bo mogoče kolo pripeti, da ne bi zdrsnilo in se na zidu odrgnilo.

Snovalci sredstva zbirajo preko platforme Kickstarter, osnovni model Bicyclik pa si lahko zagotovite z donacijo v višini 25 dolarjev. Predstavitev izdelka si lahko ogledate v spodnjem videu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ