Z orodjem Hide-A-Ride lahko kolo shranita kar na stropu stanovanja

Z orodjem Hide-A-Ride lahko kolo shranita kar na stropu stanovanja
10.03.2016 AVTOR: Nejc Grilc
Življenje v stanovanju in kolo precejkrat ne gresta dobro skupaj, Brian Drews pa ima rešitev - stojalo Hide-A-Ride.

Svoj Hide-A-Bike si lahko zagotovite na spodnji povezavi - www.kickstarter.com/projects/ 697565830/hide-a-ride-ceiling - bike-rack

Strop je v majhnih stanovanjih v centru velikih mest najbrž edini prostor, ki ni do zadnjega kotička izkoriščen. Ker dragega karbonskega konjička verjetno ne želite shranjevati v skupnih garažah v bloku, vam Hide-A-Ride ponuja rešitev - skrijte ga na strop.

Stojalo je narejeno iz aluminija in jekla, tehta pa le tri kilograme, zato z nosilnostjo zagotovo ne boste imeli težav. Zavzame ravno toliko prostora, kot je širok običajen hodnik v stanovanju, zdrži pa težo koles, ki tehtajo manj kot 23 kilogramov. Kolo namestimo na kavlje in ga zavarujemo s posebnim zatičem, nato pa stojalo le porinemo proti stropu in zloži se samo vase. 

Ko ga želimo spustiti na tla, nam to olajša vzvod in pa vzmet, ki zagotovi zmerno spuščanje kolesa. Lahko ga uporabljamo tudi za stojalo pri različnih popravilih in vzdrževanju kolesa, saj naj bi, ko je sistem popolnoma spuščen, kolo bilo nekje v višini ramen. To je seveda odvisno od višine vaših stropov, če živite v viktorijanski vili, potem Hide-A-Bike ni pravo orodje za vas. A potem ga najbrž niti ne potrebujete. 

Podjetje trenutno zbira sredstva na platformi Kickstarter, do konca akcije pa so le še štirje dnevi. Še vedno jim manjka nekaj denarja, zato si z donacijo v višini 168 dolarjev lahko zagotovite vaš Hide-A-Bike in hkrati pripomorete k temu, da bo orodje doseglo stopnjo produkcije. Če bo šlo vse po njihovih načrtih, vam ga bodo poslali na začetku junija.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ