Z ženskim dresom do 8. mesta

Z ženskim dresom do 8. mesta
09.08.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Jos Van Emden je na evropskem prvenstvu v vožnji na čas zasedel osmo mesto. Zaradi izgubljene prtljage je do tega priše z dresom Ellen Van Dijk.

Včeraj so imele članice in člani na evropskem prvenstvu v Glasgowu dan za vožnjo na čas. O tem smo že poročali. Tudi o evropskemu prvaku in prvakinji, pa o odličnem nastopu Eugenije Bujak. Dan pred preizkušnjo pa je Jos Vam Emden, ki je sicer zasedel osmo mesto na twitterju razkril:

“Na žalost bom jutri moral na evropskem prvenstvu nastopiti nag, saj pri Easy Jetu ne nimajo pojma, kje je končal moj kovček. Po 30 urah še vedno nobene informacije.” Van Emden ni nastopil nag, ampak v dresu nizozemske reprezentence. Posodila mu ga je kar evropska prvakinja med članicami, ki je imela dva dresa s sabo. Govorimo o Ellen Van Dijk. “Na srečo je imela Ellen še rezervni dres s sabo, tako da sem ga lahko uporabil. Resda je bil ženski, a vse je bilo OK,” je Van Emden pojasnil po končani vožnji. Za evropskim prvakom Victorjem Campenaertsom je zaostal za 55 sekund.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ