Zanimiv oglas: "Dovolj dopinga, tu so motorji"

Zanimiv oglas: "Dovolj dopinga, tu so motorji"
14.03.2016 AVTOR: D. Z.
Na spletni strani bhoss.it se je pojavil zanimiv oglas. Italijansko podjetje se ukvarja z vgradnjo električnih motorjev okvirje koles. Oglas pa se glasi. Dovolj dopinga!

Ob tej novici dodajmo, da se je prva morebitna "grešnica" pri motoriziranem dopingu Femke Van den Dreissche odločila, da se ne bo spuščala v pravne bitke z Mednarodno kolesarsko zvezo. 19-letna kolesarka v ciklokrosu bi morala jutri opraviti prvo zaslišanje pred komisijo UCI, vendar je sporočila, da končuje kolesarsko kariero. Tako zaslišanja ne bo opravila. Spominmo. Na svetovnem prvenstvu v ciklokrosu v Zolderju so v njenem kolesu našli motor. Sama trdi, da je tisto kolo že prej prodala in za kaj takeg ni vedela.

V stalni ponudbi je šest koles. Tri cestna in tri gorska kolesa. Cena pa od 6500 evrov za najboljše cestno kolo do 3800 evrov za najslabše gorsko kolo. Najlažje kolo naj bi tehtalo vsega sedem kilogramov, sama baterija pa vsega 1,8 kg. Na spletni strani se hvalijo, da gre za tih in na prvi pogled neviden motor, skrit v okvirju, razvil pa naj bi do 200 vatov moči.

Proizvajajo pa tudi okvirje brez njihovega napisa in tudi v črni barvi. Najboljši mode se imenuje Bhoss Wind Star. Paket vsebuje okvir, 200 vatni motor, baterijo in predelano gonilko. "Dovolj dopinga. S tem kolesom vam ne bo treba več jemati prepovedanih sredstev. Osebne dosežke boste izboljšali za 30 do 60 odstotkov, " se še hvalijo v oglasu. Vsekakor hočejo Italijani, podjetje se nahaja v Empoliju, izkoristiti trenutno najbojl vročo temo v kolesarstvu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ