Želite otvoriti dirko po Kaliforniji z Jensom Voightom?

Želite otvoriti dirko po Kaliforniji z Jensom Voightom?
30.04.2015 AVTOR: Matej Zalar
Platforma za interaktivno kolesarjenje na trenažerju Zwift vam namreč omogoča prav to.

Predstavitev platforme Zwift si lahko preberete na spodnji povezavi - www.bicikel.com/novice/11542/ zwift_trening_na_trenazerju_sp remenil_v_internetno_igro.html

O Zwiftu smo že pisali, 7. maja pa bo za vse uporabnike prav poseben datum. Do sedaj je bila platforma na voljo le za srečne izbrance, ki so testirali beta verzijo programa, ob otvoritivi 10. dirke po Kaliforniji pa bo platforma prvič na voljo vsem uporabnikom. 

Za poseben dogodek so k sodelovanju povabili Jensa Voighta, ki bo na virtualnem otoku Zwift Island eno uro kolesaril skupaj z uporabniki, prek Twitterja ali orodja za komunikacijo v programu pa bo odgovarjal na njihova vprašanja. Dogodek bo povezoval napovedovalec dirke po Kaliforniji Brad Sohner.

"Sedaj sem v obdobju življenja, ko želim svojim navijačem nekaj vrniti za dolga leta podpore, ki so mi jo namenjali. Zwift je za to odlična priložnost, hkrati pa bo motiviral marsikoga, da opravi vožnjo na trenažerju," je povedal Voight. 

Dogodek se bo začel ob 10. uri zjutraj po pacifiškem času in ob sedmi uri zvečer po slovenski uri, zato ni razloga, da bi dogodek zamudili. Za dogodek se lahko registrirate na Zwiftovi spletni strani, vendar uporabnike pozivajo, da se izognejo nevšečnostim in se registrirajo že prej.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ