Ženske pozor: "Slekli" so se nekateri profiji

Ženske pozor: "Slekli" so se nekateri profiji
02.11.2013 AVTOR: D. Z.
Seveda v dobrodelne namene. Tokrat ne v dresih, ampak v spodnjem perilu. Nekateri profesionalni kolesarji so se postavili pred objektiv.

Zgoraj brez, v brisačah, pred avtomobilom, v in ob bazenu, na motorju, v kuhinji … In še marsikje. V dobrodelne namene so se slekli nekateri zelo dobro poznani profesionalni kolesarji.

Med drugimi boste lahko prepoznali Alexa Dowsetta, Taylorja Phinneyja, Jensa Voigta, Filippa Pozzata … Avtorji Athlon Sport so iz fotografij sestavili koledar. Zbrana sredstva s prodajo koledarja za leto 2014 pa bodo namenili v dobrodelne namene.

»To je super projekt. Lepo je bilo, ko smo se fotografirali brez koles in brez za nas običajnih oblačil. Poleg tega se je fotografinja znala poigrati z našimi kolesarskimi barvami, « je povedal 'mister' januarja Alex Dowsett.

Del zbranih sredstev bodo dobile zmagovalke posameznih etap na dirki po Veliki Britaniji za ženske, del sredstev bo namenjen organizaciji Davisa Phinneyja, ki se ukvarja z raziskavami o Parkinsonovi bolezni, del pa še organizaciji Little Bleeders. Avtorica fotografij je Laura Fletcher.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ