Zgodnje prijave Soča Cross Duatlon

Zgodnje prijave Soča Cross Duatlon
03.04.2019 AVTOR: Uredništvo

V sklopu že sedmega Soča Outdoor Festivala, ki se letos odvija zadnji vikend v juniju, natančneje med 28. in 30. 6., bodo organizatorji drugič zapored ponudili tudi disciplino Cross Duatlon.

Soča Cross Duatlon združuje trail tek z gorskim kolesarjenjem, Soča Cross Duatlon pa je na sporedu v nedeljo, 30. 6. s startom na sotočju rek Soče in Tolminke v Tolminu.

Prvi, MTB del trase se po cesti vzpne na planino Razor, kjer so kolesarji na nekdanji Soča MTB maraton trasi še vedno primorani štafetno palico predati tekačem. Tekaški del trase se pretežno v spustu preko ekološke vasi Čadrg, nato v smeri izvira reke Tolminke pod cerkvico na Javorci in nazadnje še skozi Tolminska korita spušča do cilja na izlivu reke Tolminke v Sočo. Preizkusite se lahko sami ali v paru – prvi na kolesu, drugi kot tekač. Organizatorji letos pripravljajo spremenjeno tekaško traso v zaključku, z lepo popestritvijo v obliki atraktivnega prečenja zgornjega toka Tolminke z jeklenico. Zgodnje prijave so odprte do 26. 4. 2019!

Več informacij o Soča Cross Duatlonu in prijave najdete tukaj: https://soca-outdoor.com/sl/races/duatlon/

Značke: Gorsko
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ