Življenjska pot Mateja Mohoriča v manj kot treh minutah (video)

Življenjska pot Mateja Mohoriča v manj kot treh minutah (video)
27.11.2014 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu Cannondale so objavili zanimiv prispevek o Mateju Mohoriču in njegovi življenjski poti. Zgovoren in kratek. Vreden ogleda.

Dve minuti in 44 sekund. Tako dolg je prispevek o Mateju Mohoriču, ki so ga objavili na Cannondalovem youtubovem kanalu. Mateja Mohorič so obiskali pri njem doma v Podblici. In nastal je zanimiv prispevek. O njegovem delu na kmetiji, treningih v bližini Alp, učenju italijanščine … Naslovili pa so ga z »Young Gun «. Prevod: »Mlada pištola «.

Spomnimo. Matej Mohorič je najprej postal mladinski svetovni prvak v cestni vožnji, potem ko je kronal izjemno uspešno sezono v tej kategoriji. Bil pa je tudi drugi na svetovnem prvenstvu v kronometru. Že naslednje leto je po slabši sezoni osvojil naslov svetovnega prvaka med mlajšimi člani. Pa čeprav je bil najmlajši.

Tako je letos kot najmlajši v karavani World Toura nastopal med najboljšimi. Zaenkrat je še član moštva Cannondale. S 1. januarjem pa bo član združene ekipe, ki se bo imenovala Cannondale Garmin. Za to ekipo bo vozil tudi Kristjan Koren, s katerim sta bila že letos klubska kolega. Uživajte ob ogledu!

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ