Zlati Specialized za olimpijskega prvaka (fotogalerija)

Zlati Specialized za olimpijskega prvaka (fotogalerija)
15.08.2012 AVTOR: D. Z.
Aleksander Vinokurov je na dirki v San Sebastianu pokazal posebej zanj pobarvano kolo - v čast olimpijskemu prvaku so pri Specializedu kolo pobarvali v zlato barvo.
Večjih sprememb na kolesu niso naredili. Le, da za Vinokurovo prejšnje kolo značilne modro-rumene balance ni bilo. Zdaj je bila ovita z zlatim trakom in se je tako ujemala z barvo celotne okvirja. Tudi sedež, ki ga je Vinokurov nosil na dirki po Franciji so zamenjali.

Sedež ni več moder, ampak bel, obenem se lepo vidi tudi ime proizvajalca - Selle Italia. "Vino" se je očitno odpovedal prepoznavnim značilnostim njegovega kolesa. Vse zato, da bi lahko poudaril, kakšen uspeh mu je uspelo doseči na olimpijskih igrah v Londonu.

Nenazadnje je vozil tudi v zlato barvo prebarvane visoke Corima obroče. Pri Astani so šli tako daleč, da so mu celo SRM računalnik prebarvali v zlato barvo. Le okvir je na nekaterih mestih spominjal na značilno sinje modro Astano.

Aleksander Vinokurov je v San Sebastianu dirkal s številko ena, obenem pa je nosil tudi posebej preoblikovan dres, na katerem so bili lepo vidni olimpijski krogi, v enem izmed njih pa zapisano leto 2012. Vse v čast olimpijskemu prvaku, ki se zdaj kot kolesar tudi poslavlja od profesionalnega kolesarstva.

foto: sirotti
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ