Znameniti Backstage Pass o ujetem avtobusu (video)

Znameniti Backstage Pass o ujetem avtobusu (video)
01.07.2013 AVTOR: D. Z.
1. etapo na dirki po Franciji je zaznamoval avtobus Orice GreenEdga, ki se je ujel v ciljno tablo. Pri Orici so že objavili njihov tradicionalni Backstage Pass.
Kolesarji so sicer že zapustili Korziko, saj jih v torek čaka ekipni kronometer. Junak tretje etape je bil prav kolesar Orice GreenEdga Simon Gerrans, ki je za las, pa vendarle, premagal Petra Sagana. In tako so se v avstralski ekipi lahko veselili prve zmage v drugem nastopu na francoski preizkušnji.

Tako so najbrž tudi že nekoliko pozabili na izkušnjo iz prve etape, ko se je njihov avtobus ujel v ciljno tablo in je zato prišlo do zmešnjave s prestavljanjem cilja. Voznik se je za vse skupaj že opravičil, Orica je bila kaznovana s 1600 evri kazni, čeprav se je izkazalo, da so ciljno tablo organizatorji spustili 15 centimetrov nižje od predvidenega.

A krivi naj bi bili tudi pri Orici, saj naj bi voznik na cilj prišel nekoliko prepozno. Kako so vse to dogajanje spremljali pri avstralski ekipi? To in še več so razkrili v njihovi, zdaj že tradicionalni video rubriki Backstage Pass. Vabljeni k ogledu!

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ