Zvezdniška ekipa razkrila barve (VIDEO in FOTO)

Zvezdniška ekipa razkrila barve (VIDEO in FOTO)
14.12.2016 AVTOR: D. Z.
Etixx Quick Step. Ena izmed najstarejših in tudi bogatejših ekip. Belgijci so razkrili drese, v katerih bodo kolesarji nastopali v sezoni 2017. Zdaj bo ekipa z imenom Quick Step floors.

Ekipa Etixx Quick Step je bila v zadnjih petih letih vedno tista, ki je je ob koncu sezone zbrala največ zmag. Nič čudnega, saj so v ekipi vedno vozili številni zvezdniki.

Nekaterim se je moral glavni mož Patrick Lefevre pred sezono 2017 odpovedati. A tudi brez na primer Tonyja Martina bo to vsekakor zelo močna ekipa, s kolesarji kot so Tom Boonen, Marcel Kittel, Niki Terpstra, Zdenek Štybar … Preimenovali so se v Quick Step Floors. In, v kakšnih dresih jih bomo prepoznali? Pretežno bodo modri, nekoliko svetlejši kot v lanski sezoni. Modri bo ‘družbo delala ‘ še bela. Ta bo na rokavih in na v obliki debelejše črte ob koncu hlačnikov.

Dres je izdelalo podjetje Vermarc Sport. Tako na sprednji kot hrbtni strani je najbolj viden napis glavnega sponzorja Quick Step Floors. Opazna sta tudi logotipa Lidla in napis Lzatexco. Obenem je viden tudi logotip Specializeda. Na ovratniku je opazan napis Latexco. Na belih rokavih pa Lidl, crivit pro in logotip Specializeda. Na hrbtni strani je še napis Peugeot. Na hlačkah pa Quick Step, Vermarc, Lidl in Latexco.

“Takoj mi je bil všeč. Je kombinacija retro in novega stila. Je neverjeten in oster. Vedno je zelo pomembno, da imaš lep dres. Sem se ga že navadil. Lepo bo dirkati v njem, ” je priznal eden izmed zvezdnikov Tom Boonen, ki pri 36 letih končuje kariero. Želi jo namreč zaključiti po odpeljanih njemu najljubših aprilskih klasikah. “Zelo lep dres, ki ga bodo lahko vsi brez težav prepoznali. Belo-modra kombinacija je zanimiva. Prav veliko ekip je ne bo uporabljalo, ” pa je dejal glavni sprinter v ekipi Marcel Kittel.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ