Zvezdniški spopad na twitterju

Zvezdniški spopad na twitterju
22.05.2023 AVTOR: N. Gr., foto: Twitter

Po nedeljski etapi in drugem mestu Bena Healyja v Bergamu se je na Twitterju vnel pravi sppad med Thibautom Pinotom, Jonathanom Vaughtersom in Lancom Armstrongom, ki je požel velik odziv.

Ozadje spora med Thibautom Pinotom in ekipo EF - Education First sega v 13. etapo, ko na zadnjem vzponu Jefferson Cepeda ni želel menjati Thibautu Pinotu, na koncu pa sta oba ostala brez zmage, saj ju je prehitel Einer Rubio. Pinot je potem, ko je prišel do sape, povedal le, da nikakor ni želel dovoliti, da zmaga Cepeda, ne glede na to, kaj se zgodi.

Ko je v nedeljski etapi v Bergamu slavil Brandon McNulty, Ben Healy (EF) pa je zasedel drugo mesto, je šef ekipe Jonathan Vaughters na twitterju zapisal, da je lepo videti, da je Healy pošteno čestital zmagovalcu in ni šel v joku do novinarjev, kako je življenje včasih nepošteno.

Nekdo je Vaughtersu odgovoril, da naj označi Pinota, če je jasno, da govori o njem, nakar je Vaughters res objavil twit z označenim Pinotom: "Nisem prepričan, če bo @ThibautPinot lahko to prebral skozi vse solze". Francoz se je odzval z zapisom "Kdo si ti?", nakar se je oglasil nihče drug kot Lance Armstrong.


Vaughters je bil njegov ekipni kolega in eden tistih, ki so pomagali razkriti sistemski doping v US Postalu, zato ga Armstrong milo rečeno nima v čislih. Zapisal je: "Kdo je Jonathan Vaughters? Je jebeni klovn, in to lahko potrdim na podlagi 30+ let, kolikor ga poznam."

Nastal je pravi besedni spopad na twitterju, ki zlepa ne bo utonil v pozabo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ