1.000 čelad za 1.000 otrok

1.000 čelad za 1.000 otrok
01.06.2012 AVTOR: Urednik Bicikla
V sklopu Franje za sobotni (9.6.) Leclercov družinsko-šolski maraton, podarja zavarovalnica Generali najmlajšim udeležencem 1.000 čelad.
Letošnjih presenečenj in novosti pred samim nedeljskim (10.6.) maratonom Franja ni in ni konca.

Od 28. maja so v letošnjem letu možne prijave na petkov dogodek kronometer, sodotni družinski maraton in nedeljski maraton Franja tudi v trgovini Intersport na Celovški 163, v Ljubljani (Mercator center). 

Prijave so možne vsak deloven dan, razen nedelje med 28.majem in 7.junijem od 12.00 do 21.00. Na tem mestu že lahko dvignete številke za E´Leclercov Družinsko šolski maraton.

In zdaj na presenečenje, zavarovalnica Generali podarja prvim 1.000 otrokom, ki bodo prišli v spremstvu staršev dvigniti startne številke, v Intersport za E´Leclercov Družinsko šolski maraton kolesarsko otroško čelado!!! Da bo vožnja otrok na družinskem maratonu varna, brezskrbna in Flegma, od štarta do cilja.

Otroške čelade so dveh velikosti 46-51cm in 51-56cm. Predvsem večjih počasi zmanjkuje, saj je bil včerajšnji naval pričakovano velik. Čelade so kakovostne izdelave znamke Alpina, model Gamma.

Zavarovalnica Generali tudi sicer zagotavlja vsem svojim zavarovancem varno, brezskrbno in Flegma pot skozi življenje. Ravno zato v sodelovanju z družbo ALTA Skladi ponuja naložbeno življenjsko zavarovanje Flegma. Zakaj je lepo biti Flegma in kako si lahko tudi vi zagotovite brezskrbno prihodnost, si preberite na flegma.si.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ