Adria Mobil v zadnji etapi do prestižne majice

Adria Mobil v zadnji etapi do prestižne majice
06.08.2018 AVTOR: DZ, Adrian Hoe / Adria Mobil

Kolesarji Adrie Mobila so uspešno končali dirko Tour of Qinghai Lake. Radoslav Rogina je bila tretji v skupnem seštevku, Dušan Rajović pa najboljši po točkah.

Dirka Tour of Qinghai Lake šteje kar 13 etap in kolesarji Adrie Mobila so bili v teh dneh v ospredju. Radoslav Rogina je dirko končal na tretjem mestu. Zmagal je Hernan Aguirre. Član moštva Manzana Postobon je premagal klubskega kolego Hernanda Bohorqueza. Rogina je za zmagovalcem zaostal za dobri dve minuti.

"Po končani dirki sem zadovoljen z rezultatom, še posebej zato, ker sem pred najpomembnejšo etapo zbolel. Kljub temu sem ubranil tretje mesto v skupni razvrstitvi, a v naslednjih etapah se ni dalo naredit nič za napredovanje,” je v uradni izjavi za javnost moštva Adria Mobil dejal Rogina. Vse do zadnje etape pa je bilo napeto v boju za zeleno majico najboljšega po točkah. Dušan Rajović, ki je dobil eno izmed etap je bil tudi še v igri za to majico.

Zadnjo etapo je dobil Kaden Groves, Rajović pa je z osmim mestom prejel dovolj točk, da je osvojil zeleno majico in je za Adrio Mobil dejal: “Najprej in predvsem se želim zahvaliti ekipi, fantje so cel dan nadzirali dirko in z menoj šprintali na leteče cilje. Uspelo nam je, majica je naša! Dirka se je s tem zaključila na lep način, že jutri pa gremo domov in v nove zmage, tokrat je pred nami Češka.” Kolesarji bodo že v sredo odšli na dirko po Češki.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ