Armstrong na triatlon

Armstrong na triatlon
22.11.2010 AVTOR:
Lance Armstrong je že napovedal, da se bo po nastopu na dirki Down Under umaknil z mednarodnega prizorišča. Dirkal bo zgolj še v Ameriki. Očitno pa se bo spet posvetil triatlonu.
Lance Armstrong se bo po kolesarski karieri očitno spet vrnil k triatlonu, s katerim se je ukvarjal, preden se je povsem posvetil kolesarstvu. V medijih se je že kar nekaj časa govorilo, da naj bi Armstrong po nastopu na kolesarski dirki Down Under nastopil na triatlonu.

Ta novica je bila objavljena na spletni strani zveze Rotorua Association of Triathletes (RATS). Armstrong naj bi se udeležil triatlona v sklopu Blue Lake Multisport festivala na Novi Zelandiji.

Prav zadnja prireditev festivala je sprint triatlon, kjer bodo morali udeleženci preplavati 750 metrov, prekolesariti 16 kilometrov in preteči 5,5 kilometra dolgo pot.

Ta triatlon bo na sporedu samo teden dni po koncu dirke Down Under. Če je to res, potem bo Armstrong prvič po 20 letih spet nastopil na triatlonu, disciplini, ki jo je prakticiral preden se je povsem posvetil kolesarstvu.

(dč)
foto: sirotti
Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ