Direktor Toura se je opravičil Nibaliju (VIDEO)

Direktor Toura se je opravičil Nibaliju (VIDEO)
20.07.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

“Želim videti, kako je z njim, saj je vzoren kolesar, ki je naredil neverjetne stvari. Tu sem, ker mu želim stati ob strani in se mu zahvaliti,” je dejal Christian Prudhomme.

Vincenzo Nibali je sedel v reševalnem vozilu, ko ga je obiskal tudi direktor dirke po Franciji Christian Prudhomme. Glavni mož francoskega Toura je pojasnil, da je želel pozdraviti nekdanjega zmagovalca te preizkušnje.

“Vincenzo je dejal, da so to pač stvari, ki se lahko zgodijo. In to je tudi res,” je dejal Prudhomme. “Razočaran sem, resnično. Rad bi se opravičil iz spoštovanja do tebe in tega, kar si naredil za kolesarstvo,” je Prudhomme dejal Nibaliju, ta pa je našel pozitivno stvar vsega skupaj:

“Doma me čaka hčerka, ki se me bo razveselila, pa čeprav nisem tu naredil ničesar.” Prudhomme je Nibaliju zaželel še hitro okrevanje. “To so stvari, ki se pač lahko zgodijo. To smo videli že v preteklosti. Potrpežljivost. Zdaj razmišljam o regeneraciji,” je še dodal Nibali. V nadaljevanju pa še video posnetek tega srečanja.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
peak 20.07.2018 17:37
Opravičil bi se mu... če bi mu.. plačal. Tudi On zasluži... Več kot Nibali😊
ari.berni 20.07.2018 20:58
Sama zloba vas je.
oschti 21.07.2018 18:15
@ari.berni
Sama zloba vas je.
ane da. nekje sem videl en posnetek, kaj bi naj bil vzrok padca....trak fotoaparata. organizator nima moči, da bi premaknil kulturo v glavah navijačev, to lahko naredije le oni sami. edino le lahko omeji vstop na cesto z ograjami na kočljivih delih etape, to je pa vse kar lahko naredi....ter se opraviči za podobne nepreijetnosti....vsaj neki. marskje še to ne 'b naredli
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ