Direktor Toura se je opravičil Nibaliju (VIDEO)

Direktor Toura se je opravičil Nibaliju (VIDEO)
20.07.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

“Želim videti, kako je z njim, saj je vzoren kolesar, ki je naredil neverjetne stvari. Tu sem, ker mu želim stati ob strani in se mu zahvaliti,” je dejal Christian Prudhomme.

Vincenzo Nibali je sedel v reševalnem vozilu, ko ga je obiskal tudi direktor dirke po Franciji Christian Prudhomme. Glavni mož francoskega Toura je pojasnil, da je želel pozdraviti nekdanjega zmagovalca te preizkušnje.

“Vincenzo je dejal, da so to pač stvari, ki se lahko zgodijo. In to je tudi res,” je dejal Prudhomme. “Razočaran sem, resnično. Rad bi se opravičil iz spoštovanja do tebe in tega, kar si naredil za kolesarstvo,” je Prudhomme dejal Nibaliju, ta pa je našel pozitivno stvar vsega skupaj:

“Doma me čaka hčerka, ki se me bo razveselila, pa čeprav nisem tu naredil ničesar.” Prudhomme je Nibaliju zaželel še hitro okrevanje. “To so stvari, ki se pač lahko zgodijo. To smo videli že v preteklosti. Potrpežljivost. Zdaj razmišljam o regeneraciji,” je še dodal Nibali. V nadaljevanju pa še video posnetek tega srečanja.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ