Frooma hvaležen za podporo v karavani

Frooma hvaležen za podporo v karavani
15.02.2018 AVTOR: D. Z.
Kako ga bodo sprejeli v glavnini? To so se mnogi spraševali. Zdaj se je Chris Froome zahvalil kolesarjem.

Chris Froome je tudi uradno začel tekmovalno sezono. Ibral je dirko Ruta del Sol v Španiji. Prva etapa se je končala s sprintom glavnine, ki ga je dobil Thomas Boudat.

Najboljši pa so etapo končala v glavnini. Tudi Chris Froome. A bolj kot rezultat je medije zanimalo, kako bodo kolesarji, pa tudi javnost sprejeli Frooma. Britančeva usoda je zaradi prevelike količine Salbutamola v urinu na dirki po Španiji še vedno nejasna. Froome je po etapi dejal:

“To je prva dirka za stopnjevanje forme za Giro. Lepo se je vrniti na dirke. Vedno sem užival v dirkanju v Španiji. Tu je odlično vzdušje. ” Obenem je bil zadovoljen z odzivom kolesarjev: “Kar se me je zelo dotaknilo je, koliko kolesarjev iz ostalih ekip je med etapo prišlo do mene in mi ponudilo podporo. To je bilo lepo. Seveda sem nekatere videl po dolgem času. Lepo, da smo se srečali, obenem pa sem spoznal, kakšno podporo imam v karavani.

Značke: Cestno
Komentarji
oschti 15.02.2018 21:26

"Lepo se je vrniti na dirke. Vedno sem užival v dirkanju v Španiji. Tu je odlično vzdušje"...kjer so kontrole dopinga ornk firanki. Ja sj, kjer jo končal z dopom tam je tud začel...me prav zanima, kaj bojo potem rekli vsi tisti "podporni v peletonu", ko ga bojo zapečatli za dope, pa tudi, katera ptička iz Sky-a bo prva zažvižgala; mogoče Landa

eustahija 16.02.2018 07:13

To si on misli, da ima podporo. Nihče si mu ( še ) ne upa nič povedati.krik

an_že 16.02.2018 09:09

A tip še ni slišal za hinavščino? krik

areh 16.02.2018 09:11

Ali pa mogoče.. "Brothers in Arms" ;-)
lpA

areh 16.02.2018 10:33

Alehadra, pa to je super, sem vedel da so še dobri ljudje na svetu :-D
lpA

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ