Garminova novinca: Kako se kolesarji "povežejo" (video)

Garminova novinca: Kako se kolesarji "povežejo" (video)
10.01.2013 AVTOR: D. Z.
Garmin je na trg poslal dva nova kolesarska 'računalnika'. Govorimo o števcih Garmin Edge 510 in Garmin Edge 810. V oglasu igrajo tudi profesionalni kolesarji.

Obeh omenjenih modelov na slovenskem tržišču še ni. Takoj, ko bosta v Sloveniji, pa boste tudi z našo pomočjo spoznali prednosti, slabosti in delovanje tako modela Edge 510 kot Edge 810.

 

Nov Garmin Edge 510 je nekoliko večji od predhodnika Edge 500, po ocenah sodeč, prav veliko novosti, v primerjavi z nadvse inovativnim predhodnikom, pri Garminu niso uvedeli. Tudi zmogljivejši, pa tudi dražji Edge 810 je nekakšna nadgradnja modela Edge 800. Zunanja podoba obeh je zelo podobna.

Kakšne funkcije lahko pričakujete, pa si lahko ogledate tudi v spodaj priloženih videospotih. V enem igrajo tudi kolesarji profesionalnega moštva Garmin Sharp. Spoznali boste Dana Martina, Davida Millarja in zmagovalca lanske dirke po Italiji Ryderja Hesjedala. Vse pa lahko ima pod nadzorom glavni mendežer ekipe Jonathan Vaughters.Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ