Geoghegan Harta je zmaga na Giru stala avtomobila

Geoghegan Harta je zmaga na Giru stala avtomobila
15.11.2020 AVTOR: N. Gr., foto: Ineos Grenadiers

Tao Geoghegan Hart je na začetku zadnjega tedna dirke po Italiji stavil z bratom, da rožnate pentlje nikakor ne bo dobil. Izgubljena stava ga je stala novega avtomobila, ki ga je kupil bratu.

V teh dneh se Londončanu Tau Geoghegan Hartu zelo veliko dogaja, v Pinarellovi trgovini v angleškem glavnem mestu so mu predali posebej zanj narejenega rožnatega Pinarella za zmago na Giru, veliko pozornosti pa je požela tudi njegova stava z bratom.

»Pred 15. etapo sva se z Bedejem pogovarjala in izzval me je na stavo, da bom dobil Giro, če ne mu moram kupiti avtomobil. Ker sem stavo izgubil, sem moral izpolniti svoj del obljube in Bede je dobil avtomobil,« je pojasnil zbranim gostom, ki jih je zanimalo ozadje fotografije bratov Geoghegan Hart na modrem Volkswagnu.

Fotografijo je opremil s pripisom: »Stava poravnana. Otroci, izogibajte se igram na srečo … predvsem pa nikoli ne stavite proti sebi.«

Geoghegan Hart je sicer prispeval levji delež v osvojeni nagradni sklad Ineosa na Giru, ki je znašal več kot 430 tisoč evrov, a Tao od tega denarja po ustaljenem načinu deljenja nagrad v ekipah ni imel nič.


Kljub temu se mu najbrž na račun bonusov in novega sponzorskega denarja investicija v avtomobil za brata ne bo prav zelo poznala na bančnem računu …

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ