Gregor Gazvoda prepričljivo najboljši v Ljubljani

Gregor Gazvoda prepričljivo najboljši v Ljubljani
06.06.2014 AVTOR: D. Z.
V Ljubljani so organizatorji kronometra za rekreativne kolesarje organizirali tudi kronometer za DP članov. Prvak je že petič v karieri postal Gregor Gazvoda.

Člani in mlajši člani so morali prevoziti dva kroga oziroma 37 kilometrov. Na startu sicer ni bilo nekaterih profesionalnih kolesarjev – med drugim tudi treh izvrstnih kronometristov, poškodovanega Janija Brajkoviča, Simona Špilaka in Kristjana Korena.

A vseeno se je zbrala zanimiva zasedba z branilcem naslova Klemnom Štimulakom, mladinskim svetovnim prvakom Matejem Mohoričem, Janom Polancem, Blažem Jarcem in z Gregorjem Gazvodo. Prav Gazvoda, sicer član moštva Gebruder Weiss, je bil najhitrejši in se je lahko veselil že petega naslova državnega prvaka v tej kategoriji. Prvega je osvojil leta 2005, zadnjega pa leta 2010.

Gazvodi se je najbolj približal Štimulak, tretji pa je bil Jarc. Jan Polanc je kronometer končal na četrtem mestu, Matej Mohorič pa na petem. Med ženskami je bila najboljša Polona Batagelj, ki je ugnala Saro Frece in Tjašo Rutar. Pri mlajših članih je najboljši čas postavil David Per. Žiga Ručigaj je bil drugi, tretji pa Luka Pibernik.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ