Izraelci Italijane zamenjali za Britance

Izraelci Italijane zamenjali za Britance
28.11.2019 AVTOR: DZ, vir: Israel Cycling Academy

Factor se vrača v World Tour. Tokrat prek moštva Israel Cycling Academy. Ekipa, v kateri pomembno vlogo pri organizaciji igra tudi Jošt Zevnik bo tako presedlala z De Rose.

Israel Cycling Academy. Ekipa, ki je do zdaj nastopala s Prokontinentalno licenco je kupila licenco Katjuše Alpecina, ki po tej sezoni razpade. Posledično bodo morali Izraelci podpisati pogodbe tudi z nekaterimi člani te ekipe. Vsekakor pa bodo kolesarji nove World Tour ekipe vozili s kolesi Factor.

Podjetje se tako vrača med elito, potem ko ga letos tam ni bilo. Predtem je dve sezoni sodelovalo z moštvom AG2R La Mondiale. Predtem so pri izraelski ekipi uporabljali kolesa De Rosa. Letos so se okrepili tudi z Danom Martinom, ki bo glavni adut za ardenske klasike in tudi tritedenske dirke.

V karavano se bo vrnil Andre Greipel … Jošt Zevnik je v intervjuju za naslednjo številko revije glede Factor koles potrdil: "Imajo velik interes, da se vrnejo v World Tour. Nočem jih hvaliti zgolj zato, ker jih bomo mi vozili. Ampak, kolesa so res dobra. Imeli smo druge možnosti, tudi finančno boljše. Pa smo se odločili za ta kolesa."Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ