Izraelci se predstavijo: Nov dres, novi sponzorji, nova kolesa ...

Izraelci se predstavijo: Nov dres, novi sponzorji, nova kolesa ...
11.12.2019 AVTOR: DZ

Israel Cyclign Academy. Nova ekipa med elito, ki je nastala po odkupu licence propadajoče ekipe Katjuša Alepcin. Zdaj so predstavili drese, pa tudi novega sponzorja.

Israel Cycling Academy ima tudi delno slovenski pridih, saj tam kot mehanik dela Vid Jejčič. V nekoliko drugačni vlogi pa je del te ekipe tudi Jošt Zevnik, s katerim smo opravili intervju in si ga boste lahko prebrali v naslednji številki revije Bicikel.com. Zdaj so v Izraelu predstavili nov dres in tudi novo ime ekipe. Ta se bo imenovala Israel Start Up Nation. Solastnik in bogataš iz Kanade Sylvan Adams je dejal:

"Sanje, da bi nekoč nastopili na dirki po Franciji, so bile še pred petimi leti, ko smo ustanovili ekipo nepredstavljive. Zdaj se uresničujejo. Gledalci s celega sveta bodo videli izraelsko zastavo in bodo deležni našega sporočila." Start Up National Central je neprofitna organizacija v Tel Avivu, ki skrbi za povezave med izraelskimi podjetniki in mednarodnimi vlagatelji. Nov sponzor je Vini Fantini. Kolesa bodo Factor.

Seveda je cilj ekipe, da bi eden izmed izraelskih kolesarjev kot prvi Izraelec nastopil na dirki po Franciji. Kandidati bodo Itama Einhorn, Omer Goldstein, Guy Niv in Guy Sagiv. Glavna imena ekipa pa so Dan Martin, Andre Greipel, Alex Dowsett, Rick Zabel …

Še naprej bo aktivna tudi kontinentalna ekipa, ki jo bo sestavljalo osem Izraelcev in osem kolesarjev iz drugih držav.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ