Kamnik najboljši gostitelj

Kamnik najboljši gostitelj
29.06.2018 AVTOR: DZ

Organizatorji dirke po Sloveniji so med samo preizkušnjo izbirali tudi najboljšega gostitelja letošnjega slovenskega Toura. To je Kamnik.

Dirka po Sloveniji. Letos je trajala pet dni, dobili smo potrditev, kako izvrsten kolesar je postal Primož Roglič, ki je dirko prepričljivo dobil. Obenem pa smo dirko še drugič zapored lahko spremljali v neposrednih prenosih. Končala se je v 17. junija v Novem mestu. Takrat je bilo že vse jasno.

Kdo je zmagovalec? Kateri kolesarji so osvojili preostale majice. Kdo so zmagovalci etap? Vse to smo že vedeli. Ena stvar pa je vse do zdaj ostala skrivnost. Katero mesto je bilo razglašeno za najboljšega gostitelja dirke. Zdaj je jasno. Na posebni prireditvi v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu so razkrili, da je to Kamnik. Govorimo o mestu, ki je gostilo cilj sobotne kraljevske etape, ki se je začela v Ljubljani. Etapo je po izjemni vožnji na Volovljek prepričljivo dobil Primož Roglič. Takrat je prevzel tudi zeleno majico vodilnega v skupnem seštevku. Prednost pred drugim Rigobertom Uranom je naslednji dan z zmago v vožnji na čas še povečal.

Značke: Dirka po Sloveniji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ