Kišerlovski o Astani, padcih in velikih sanjah - Giru (video)

Kišerlovski o Astani, padcih in velikih sanjah - Giru (video)
07.02.2013 AVTOR: D. Z.
Robert Kišerlovski. Hrvat, ki je lani zvesto pomagal Janiju Brajkoviču na Touru, je za hrvaško televizijo razkril načrte, obenem pa se je spomnil dveh grdih padcev v karieri.
Robert Kišerlovski je pred sezono 2013 iz Astane prestopil v RadioShack Leopard. Moštvo, kjer je prvi mož za etapne dirke Andy Schleck, prvi mož za enodnevne francosko-belgijske klasike pa Fabian Cancellara. Hrvaška televizija je o Kišerlovskemu pripravila daljši prispevek, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju.

"Vse poteka tako kot je treba. Videli bomo na dirkah. Po rezultatih na testiranjih bi mroala biti to zame precej boljša sezona," je med drugim dejal Kišerlovski. Ves prvi del sezone bo posvetil pripravam na dirko po Italiji, kjer bo kapetan moštva RadioShack. "Cela ekipa mi bo podrejena. Želim si poseči med prvih pet v skupnem seštevku," je med drugim še dodal Kišerlovski, ki je leta 2010, takrat v dresu Liquigasa, že zasedel odlično deseto mesto:

"Prvič se bom lahko posvetil samo eni dirki. Želim si biti dober že prej, na ostalih dirkah, a ne tako dober, kot na Giru." Kišerlovski se je spomnil tudi padca na dirki Pariz-Nica, ko je leta 2011 padel pod kamion, pa tudi lanskega na dirki po Franciji, zaradi katerega je moral odstopiti. Obenem je primerjal tudi Astano in RadioShack: "RadioShack je precej večja ekipa, bolje organizirana. Tu je več dobrih kolesarjev. Lani so imeli nesrečo. Ko pogledate spisek imen vidite, kakšna imena so v tej ekipi."

Dodal je še, da si v tej ekipi želi ostati več časa. Med profesionalne kolesarje je odšel iz Adrie Mobila, potem pa je zamenjal kar nekaj ekip. Bil je član naslednjih: Amica Chips Knauf, Fuji Servetto, Liquigas Doimo in Astana. Za več informacij pa si lahko ogledate spodaj priložen daljši prispevek, ki so ga predvajali v oddaji Olimp.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
fullstrike 07.02.2013 19:29

Kiš bo stresu Nibalija na giru pa jenasmeh

jeti 07.02.2013 22:48
ja ja. bo prvi klanec pa ga ne bo vec.
kv_mozart 08.02.2013 05:32

Želim mu dobre nastope. Vedno je korektno izpolnjeval svoje dolžnosti v ekipi. Prav je, da enkrat tudi dam izkoristi svojo priložnost.smeh

kuki12 08.02.2013 09:23

Dober Športnik in pravi človek. Dogovor z njim nekaj velja in je tud mož beseda. Želim mu veliko uspehov in velikih zmag na velikih tekmovanjih.
 

anubis 08.02.2013 10:08
@kuki12:

Dober Športnik in pravi človek. Dogovor z njim nekaj velja in je tud mož beseda. Želim mu veliko uspehov in velikih zmag na velikih tekmovanjih.
 

Se pridružujem.

 

Nibali ga ne more ogrozit, ker po mojem ni kolesar, ki bi imel šanse dobit Giro, vsaj v tem trenutku ne, čeprav je odličen kolesar...

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano