Maja Pak: Zanimanje za Slovenijo raste

Maja Pak: Zanimanje za Slovenijo raste
18.06.2018 AVTOR: DZ

Dirke po Sloveniji je konec. Čas je za ocene, razmišljanja. Na cilju je bila tudi Maja Pak (STO): "Učinki so ob taki dirki izjemni."

Velik in pomemben partner dirke po Sloveniji, ki jo sicer organizira Adria Mobil je vsekakor tudi STO (Slovenska turistična organizacija). Ko je prstopila STO je to postalo več kot zgolj dirka. In na cilju v Novem mestu je bila prisotna tudi direktorica Maja Pak. Z njo smo opravili krajši intervju.

Kakšen je izplen letošnje dirke po Sloveniji?
Jaz sem izjemno vesela, saj gre za izjemno priložnost, promocije Slovenije, destinacij šrišnemu svetu. Dejansko nas je več milijonov ljudi v več kot sto državah spremljalo. Slovenija se je močno pozicionirala na globalni zemljevid sveta kot zelena. Izjemno zelena in lepa destinacija. Vsa Slovenija je bila v the petih dneh s srcem pri dirki. Vzdušje je bilo enkratno, tako da učinki so ob taki dirki absolutno izjemni.

Je že kakšen odziv iz tujine?
Spremljajo nas vseskozi. Mi smo vseskozi aktivni. Eno je neposredno oglaševanje prek Eurosporta. Drugo je posredni prenos in tretje je intenzivno komuniciranje prek družbenih medijev skupaj tudi z našimi ambasadorji, tudi Primožem Rogličem. Odzivi so, zanimanje za Slovenijo raste in verjamem, da bo naslednje leto še boljše.

Omenjate naslednje leto. Ste pripravljeni spet prstopiti k temu projektu?
Zagotovo. Če bomo z destinacijami in drugimi podjetju spet stopili partnersko skupaj in sestavili ta kar precej težek projekt bomo nadaljevali. Glede na odlične rezultate lani, letos je Eurosport že po dveh etapah zabeležil tako gledanost kot lani čez celotno dirko. Prepričana sem, da nam bo to vzpodbuda za sodelovanje tudi za naprej.

Značke: Dirka po Sloveniji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ