Odzivi najboljših treh: Roglič, Valverde in Pogačar

Odzivi najboljših treh: Roglič, Valverde in Pogačar
08.09.2019 AVTOR: DZ, foto

"Dober dan je za mano," je dejal Pogačar, Roglič pa: "Lepo je, da je Sepp dobil etapo." Kaj pa Valverde? "Vsi smo trpeli." Tu so odzivi prvih treh v skupnem seštevku ... 

Primož Roglič (rdeča in zelena majica): Ohraniti moramo fokus
Sepp je bil očitno zelo močan, zato je lepo, da je dobil etapo. Tudi sam sem imel močne noge, tako da je bilo v redu. Sledil sem Valverdeju. Ker je najbližji tekmec, je lepo, če lahko sledim njegovim napadom. Napad je bil močan, vendar pa se je zame dobro razpletlo. To je bil težek vzpon, pa še ves dan smo šli na polno. Potem smo poskušali dati vse od sebe. Pred nami je še nekaj težkih dni. S celotno ekipo moramo ohraniti fokus.

Tadej Pogačar (bela majica): Vesel, da sem se dobro počutil
Dober dan je za mano. Vesel sem, da sem lahko obdržal tretje mesto. Klanec je bil zares zahteven in lahko sem vesel, da sem se tako dobro počutil. Z Lopezom sva se kar borila in se večkrat napadla. Mislim, da je bil kar močan. Vsakič sem mu poskušal slediti in na koncu mi je uspelo. Valverdeju in Rogliču nisem želel slediti, ker je bilo takrat že tako zelo težko. Če bi jima sledil, bi potem morda popustil.

Alejandro Valvede (2. v skupnem seštevk): Dedek še ni rekel zadnje besede
Ne, dedek še ni rekel zadnje besede. Če danes ne bi pridobil nič časa, potem bi to bila težava. Vendar pa sem imel dobre noge, zato sem napadel, da bi videl, kaj se bo zgodilo. Z Rogličem sva dobro sodelovala. Če je bil on najmočnejši, je težko reči. Vsi smo trpeli. Ne vem, če se še lahko borim za končno zmago, vendar pa se bom od zdaj naprej boril za prvo ali drugo mesto.

Značke: Dirka po Španiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ