Oglejte si odlični dokumentarec Length of Sweden v celoti

Oglejte si odlični dokumentarec Length of Sweden v celoti
29.01.2017 AVTOR: Matej Zalar
2100 kilometrov čez Švedsko. Šest dni. Trije kolesarji. Vse to je posnela produkcijska ekipa Ertzui Films in nastal je izjemen dokumentarec o lepoti brevetov in vzdržljivostnega kolesarjenja.

Več slik si lahko ogledate na spletni strani Ertzui Films - ertzui.de/LENGTH-OF-SWEDEN. 

Raziskovanje s kolesom in odkrivanje svojih mej je za večino ljudi nedosegljivo s fizičnega vidika, a to ne preprečuje sanjarjenja o podvigih na kolesu. Z izkušenimi kolesarji Kristianom Hallbergom, Erikom Nohlinom in Rito Jett se lahko podate na izjemno vožnjo po Švedskem, kjer so v šestih dneh premagali kar 2100 kilometrov in opravili z enim najlepših brevetov na svetu. 

Projekt je podprl Specialized in kolesarje opremil s kolesi Sequoia, namenjenimi za avanture na dveh kolesih. V videu tako lahko spremljate vožnjo, čudovito okolje in dobite tudi vpogled v miselne procese kolesarjev, ki so svoje telo prignali na sam rob zmožnosti. 

Video bo na YouTubeu v celoti dostopen le še danes, v prihodnosti pa ga bosta Specialized in Ertzui verjetno prodajala, a nadaljnje informacije o tem še niso znane. Posnetek je zagotovo vreden pol ure vašega časa. Toplo priporočamo.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ